Dun Huang Asian Food Store


Kortrijksesteenweg 166, 9000 Gent

09 245 96 48
dunhuangstore_gent@hotmail.com
www.dunhuang-asianfoodstore.be

Facebook

take away airco Oosterse keuken delicatessen
 • The Hamptons B & B (0.017398040461597594 km)

  Persoonlijke aandacht én warme hartelijkheid, dat is The Hamptons ten voeten uit. Een combinatie van 'gast is koning', fijne bar met premium spirits, kwaliteitschampagne, wijn en rust. Mooie onthaastingsplek pal in de stad waar je 's zomers ook kan ontbijten, ook al ben je geen gast in de B&B. Troef is de bar en/of tuin, geschikt voor kleine evenementen overdag (20 personen) en buiten tot 100 personen.

 • Alix - Table & Jardin d’Amis (0.06182280515882663 km)

  Welkom in een unieke, groene en culinaire oase in het centrum van de stad. ’s Middags en ’s avonds kan je er tafelen in de huiselijke sfeer van het restaurant, of op het terras met zicht op de verborgen tuin. Alix serveert een verrassende en gezonde seizoenskeuken. Jij bepaalt wat het vandaag wordt: delen met je tafelgenoten of alles voor jezelf? Vegetariër of veganist, allergisch of voedselintolerant? Iedereen wordt hier even warm onthaald. Op zondag kan je brunchen in het restaurant (winter), of aanschuiven aan een gevarieerd picknickbuffet in de tuin (zomer). De serre, de tuin en het restaurant zijn ook het perfecte decor voor kleine en grote feesten. Trouwfeest, babyborrel, communiefeest of koffietafel: hier vier je met familie en vrienden het goede leven. Ook bedrijven kunnen er terecht voor een meeting, teambuilding, bedrijfsetentje of klantenevent in een inspirerende omgeving. Hou Facebook en Instagram in de gaten voor speciale events in de tuin!

 • Zuru Zuru RAMEN (0.07167493857098843 km)

  Chef Nick leerde de kunst van het maken van overheerlijke ramen noedels in Yokohama. Proef onze originele recepten uit Japan. Dé specialiteit van het huis? Probeer eens de spicy ramen! Ideaal als lunch of diner.

 • Bubbles (0.11592905452733598 km)

  STONESandBONES, Rondinella, Chérie, Ocra, Momino, Hip, Banaline, Pom d’Api, Pèpè, Bisgaard, Beberlis, Timberland, Bunnies, Falcotto, Naturino, Ninette en Fleur, Koel4Kids, Wild, Living Kitzbuhel, Bobux … Beestig coole en erg ruime collectie, voor (kleine) prins(es)jes en echte ravotters. Persoonlijke en correcte service met de grootste glimlach, eerlijk en oprecht. Hier vindt u ongetwijfeld de perfecte mix tussen mooi, hip en de beste kwaliteit. Tip? De talloze tips over kinderschoenen.

 • Vers (0.13444848666945733 km)

  Fijne buurt-eetwinkel met een grote selectie Gentse en regionale duurzame producten, van lokale groenten en fruit tot artisanale confituur, koffie en huisbereide slaatjes. Ideaal voor een origineel geschenkpakket.

 • Dun Huang Asian Food Store - Gent
 • Dun Huang Asian Food Store - Gent
 • Dun Huang Asian Food Store - Gent
 • Dun Huang Asian Food Store - Gent
 • Dun Huang Asian Food Store - Gent
Zin in Aziatisch? Hier vind je alles! Verse groenten, producten en specialiteiten uit China, Japan, Korea en Thailand. Hapjes, snacks, noodles, keukenmateriaal en superbe sake en thee. Topspot!