Dille & Kamille


Vleminckstraat 9, 2000 Antwerpen

03 234 32 08
info@dille-kamille.com
www.dille-kamille.com

Facebook Instagram

home accessoires kookwinkel
 • Issey Miyake Antwerp (0.03427498266825006 km)

  Eindelijk in Antwerpen, dit befaamde en prestigieuze Japans modemerk. Na Tokio, Osaka, Parijs, New York en Londen kunt u nu ook in de Scheldestad terecht voor de prachtige, kleurrijke zen-mode van Japans topontwerp. Gehuisvest in een prachtig pand met een sfeervolle inrichting; vlak in de binnenstad en dé aantrekkingspool voor iedere modegevoelige heer of dame die zijn of haar garderobe wil verfraaien met een uniek ontwerp. U vindt hier uiteraard de hele Issey Miyake-collectie – voor dames en heren – aangevuld met accessoires, parfums én de prachtige Bao Bao-handtassenlijn.

 • XSO (0.03604133493554833 km)

  XSO, dit jaar twintig jaar gehuisvest in het prachtig gerenoveerde historisch pand 'de Grote en de Kleine Biecorff', is sinds jaren de vaandeldrager onder de Antwerpse modewinkels. Internationale klasse.

 • Annette Görtz Antwerpen (0.04238014574143415 km)

  Duits womenswear design label Annette Görtz werd op de Eiermarkt gelanceerd op hetzelfde moment, en in hetzelfde pand, als de opening van de Issey Miyake Antwerp Store. Zelfde modebewuste locatie, andere modieuze opvattingen! Het label heeft een kijk op mode die tot haar recht komt in de uitvoering van complementerende contrasten. De ontwerpsters voorliefde voor lederen en ruwere coatings wordt, wederom in sterk contrast, aangevuld met haar passie voor het mixen en matchen van luxueuze materialen zoals superzachte wol en zijde. De Görtz vrouw weet wat ze wil en laat zich graag verwennen door de weelderige tactiliteit van de Görtz stijl. Nonchalance en tijdloze puurheid: het Annette Görtz label straalt persoonlijkheid uit.

 • Hotel Julien (0.04273351293840411 km)

  Subtiele combinaties met hedendaagse designklassiekers maken dit historisch pand tot het toonbeeld van hoe u in het hart van een bruisende binnenstad toch in alle rust & sereniteit gezellig cocoonen kan.

 • Cafe DeLux (0.04663029158951048 km)

  Uitnodigend café op de Melkmarkt in een levendige buurt. Hedendaagse interpretatie van een bruin café, in een trendy jasje, met veel locals tijdens het weekend. Losse, amicale sfeer, met prima koffie of een lekker glas wijn en verschillende bieren. Tijdens de zomermaanden groot en prachtig gelegen terras.

 • Dille & Kamille - Antwerpen
 • Dille & Kamille - Antwerpen
 • Dille & Kamille - Antwerpen
 • Dille & Kamille - Antwerpen
Gezellige woonwinkel vol mooie basics en hebbedingen: alles om zelf te bakken, handige keukenhulpjes, tafeltextiel, thee, kruiden, snoep, servies, badspulletjes, speelgoed, planten en meer.