Dijkdrie


Vaartkom 3, 3000 Leuven

016 64 01 44
info@dijkdrie.be
www.dijkdrie.be

interior & design home accessoires beauty store
 • Caffee Coiffee (2.341972455078428 km)

  No-nonsense salon met persoonlijke benadering van elke klant in een hippe loft, 3 hoog. Geen stijfburgerlijk gedoe, wel de beste snitten in een relaxte sfeer met een drankje en de beste koffie van ’t stad!

 • OPEK (2.400521756245266 km)

  OPEK is dé bruisende culturele site aan de vaartkom in Leuven waar verschillende kunstdisciplines elkaar ontmoeten in dans, theater, beeldende kunsten, literatuur en fotografie. De site is een ontmoetingsruimte waar je voorstellingen bijwoont en debatten volgt. Je kan je stem laten horen bij het acteren of zingen en, tekenen, schilderen en fotograferen behoren ook tot het pallet. Kom eens langs met je vereniging om te vergaderen, organiseer een familiebrunch of spreek af met je vrienden in het gezellige café. OPEK oogt statisch, gehuisvest in een voormalig pakhuis maar de dynamische infrastructuur kan tellen; vijf theaterzalen, twee kunstateliers, werk-,vergader- en repetitieruimtes en een drukbezocht café. OPEK is een huis van verbinden, waar kunstbeoefenaars en -bewonderaars elkaar ontmoeten én verrijken.We hebben zelfs een kunstjeugdbeweging! OPEK is ook de werkplek van de kunsteducatieve organisaties Artforum, Mooss en WISPER, de stadsgezelschappen Het nieuwstedelijk en fABULEUS, de theateropleiding LUCA Drama, het sociaal-artistiek atelier De FactorY en de jongerenorganisatie Urban Woorden. Ook andere Leuvense organisatie vertoeven regelmatig in OPEK, zoals de banaba opleiding cultuurmanagement van de UCLL, 30CC en REused. Een gezellig huis dus!

 • Rossi Atelier (2.5276507900481624 km)

  Rossi Ateliers chef Felice combineert de beste seizoensingrediënten, traditionele, lokale recepten, eigen ervaringen en herinneringen en komt uit bij lichte, heerlijke pastagerechten, om ter plekke te proeven of mee te nemen. Extra? De kookworkshops, events en de diner (chef's table) op vrijdag en zaterdagavond.

 • Brasserie-Absolut (2.551728662831693 km)

  Smakelijke gerechtjes met… Absolut Wodka natuurlijk. Maar ook met bieren. Of maak uw keuze uit de suggestiekaart. Frans-Belgische keuken met dagverse producten. Met tuinterras en buitenkeuken!

 • Body Centrum Leuven (2.7370857612145962 km)

  Gelaatsverzorging, huidverbetering, anti-ageing, figuurcorrectie, diëten, massages… Geniet van een totaalaanpak met betrouwbare behandelingstechnieken door een professioneel en ervaren team.

 • Dijkdrie - Leuven
 • Dijkdrie - Leuven
 • Dijkdrie - Leuven
 • Dijkdrie - Leuven
 • Dijkdrie - Leuven
Professioneel interieuradvies met oog voor hedendaags design. Meubels, verlichting, tapijten, accessoires… Esthetiek meets functionaliteit.