Den Gouden Harynck


Groeninge 25, 8000 Brugge

050 33 76 37
info@goudenhaerynck.be
www.goudenhaerynck.be

Facebook

parking Franse keuken Belgische keuken diner Michelinster gastronomisch restaurant seizoensgebonden
 • Canalside House (0.041773494866013124 km)

  Bonifacius, een Bed en Breakfast met charme, bestaat uit twee huizen, een gebouw aan de Reie, met houten gevel en glasraampjes, dat baadt in een middeleeuwse sfeer en een 16 de eeuws gebouw aan de straatkant. Bonifacius bevindt zich naast de Bonifaciusbrug en schijnt zo uit de geschiedenis te voorschijn te komen. Daarenboven kan je vanop het terras op de tweede verdieping genieten van een panoramisch en uniek zicht over vele historische gebouwen o.a. OLV -kerk, het Gruuthuse paleis etc . oog in oog met het verleden, stil en stiller bij al die architecturale schoonheid. De gotische kamer met grote haard, heeft een ongelofelijke charme. Je kunt er je ontbijt nemen met zicht op de Reie. Een open venster . je blik volgt het sierlijke bewegen van zwanen en eendjes en je hoort slechts het kabbelende water. Bonifacius combineert de intimiteit van een privé huis met deluxe comfort. De kamers beschikken over airco, Wi Fi Internet toegang (draadloos), TV, DVD, safe, minibar, badkamers met jacuzzi. Ontbijt kan genomen worden in de gezellige Gotische Kamer met open haard en zicht op het water. En voor de lekkerbekken, geen probleem! Het bekende restaurant "Den Gouden Harynck" (1 ster in de Michelin gids), bevindt zich aan de overkant van Bonifacius. B&B Bonifacius is een "uniek" adresje in Brugge.

 • De Tuilerieën **** (0.10641594706089673 km)

  Pure klasse en verwennerij langs de Brugse reien: dit tophotel is met een geslaagde combinatie van nostalgie en eigentijdsheid haar vier sterren meer dan waard. Verleid door de charme en warme sfeer voelt u zich meteen thuis!

 • Depla Chocolatier (0.11708678094001525 km)

  De artisanale producten van het oudste huis van Brugge zijn gemaakt van 100% cacaoboter en doen elk zoet hart sneller slaan. Tongstrelende toppers zijn de bloemenpralines, ganache, truffels en witte manon.

 • Restaurant Den Heerd (0.11745985848447857 km)

  Brugge heeft er een toprestaurant extra bij. De zoektocht naar perfectie komt terug in fenomenale gerechten, het warme interieur en de accurate bediening. Het rustgevende tuinterras is uniek in Brugge.

 • GINKGO Juwelen (0.13277616418798815 km)

  Inspirerend juweelatelier, waar liefde voor het ambacht je dromen echt maken. Tijdloze verlovings- en trouwringen én de Ginkgo-collectie, handgemaakt in zilver of fairtrade goud. Puur en stijlvol.

 • Den Gouden Harynck - Brugge
 • Den Gouden Harynck - Brugge
 • Den Gouden Harynck - Brugge
 • Den Gouden Harynck - Brugge
 • Den Gouden Harynck - Brugge
 • Den Gouden Harynck - Brugge
Stijlvol, elegant en elk bord tot in de puntjes afgewerkt. Dat mag je verwachten van een sterrenzaak. Maar wat Den Gouden Harynck echt uniek maakt is de perfecte symbiose tussen klassiek en hedendaags. Chef Philippe Serruys vertrekt van de traditionele keuken en voegt er het onverwachte aan toe. Combineer dat met de meest verfijnde wijnen, en je hebt het recept voor een onvergetelijke culinaire ervaring.