De Visscherie


Vismarkt 8, 8000 Brugge

+32 50 33 02 12
info@visscherie.be
www.visscherie.be

Instagram

diner visrestaurant restaurant
 • Die Swaene **** (0.02517517578433828 km)

  Die Swaene is een heiligdom met uitzicht op een van de meest pittoreske grachten in Brugge. Het is een van de meest romantische en vredige hotels van Europa, met elegant ingerichte kamers die allen op eigen wijze zijn aangekleed. De openbare ruimtes ademen de sfeer van het verleden. Er is een geweldige nieuwe vleugel, de Pergola, dat net is geopend met acht kamers aan het water. Het zonnige terras aldaar ligt aan de gracht waardoor u een perfect uitzicht heeft op de onophoudelijke wateractiviteiten. Die Swaene heeft alles te bieden om uw verblijf onvergetelijk te maken. Van maandag tot vrijdag is er een gratis rondleiding in Brugge.

 • Jilles Beer & Burgers (0.03785387018324984 km)

  Het statige pand aan de Vismarkt, dat even onderdak bood aan pop-uprestaurant Yellow, is nu de permanente thuis van Jilles Beer & Burgers. Het tijdloze en huiselijke interieur, met veel massief hout en accenten van koudgewalst staal, schept het perfecte kader om te genieten van een topkwaliteit Angusburger of een van de lekkere vegetarische burgers. De bierselectie - exclusief geselecteerd door biersommelier Sofie van Rafelghem - zal iedere liefhebber bekoren. Tijdens de warme maanden is het genieten op het gezellige buitenterras. De perfecte plek voor een geslaagde middag of avond met vrienden of familie. We zijn overtuigd: je voelt je meteen thuis bij Jilles...

 • Wijnbar Est (0.03889013788462949 km)

  Jazzy bar waar u geniet van wat wijngaarden overal ter wereld produceren. Wisselend aanbod wijnen per glas, en daarnaast ook heerlijke tapas. Live-jazz op zondagavond. Betaalkaarten pas vanaf € 30.

 • Missault (0.03932831535651248 km)

  Sigarenspeciaalzaak voor liefhebbers met een fijne neus: Dominicaanse en Honduras en Cubaanse sigaren zoals Cohiba, Monte Cristo, Romeo y Julieta, enz. naast een volledig assortiment pijptabak en sigaretten.

 • Den Gouden Karpel (0.04271233305238577 km)

  De combinatie restaurant – viswinkel (met lunchcorner!) is een regelrechte hit. Van plateaux fruits de mer tot verse kabeljauw of enkele oesters met een glas wijn… Schitterend zomerterras op het binnenplein.

 • De Visscherie - Brugge
 • De Visscherie - Brugge
 • De Visscherie - Brugge
 • De Visscherie - Brugge
 • De Visscherie - Brugge
 • De Visscherie - Brugge
Waar gaat u in Brugge heen als u zich wil laten verrassen door uitmuntende visgerechten? Naar de Visscherie, waar chef Thomas en Laurent hun passie voor alles uit de Noordzee vertalen naar exquise gerechten, van klassiek tot hedendaags, met een duidelijke signatuur. De locatie op de Vismarkt, het ongedwongen kader, de sfeer en de Brugse savoir-vivre krijgt u er gewoon bovenop. Al 40 jaar een topadres!