De Verloren Hoek


Carmersstraat 178, 8000 Brugge

050 69 80 19
info@deverlorenhoek.be
www.deverlorenhoek.be

terras kindvriendelijk wifi parking vegetarisch Belgische keuken lunch diner dessert bier visrestaurant vleesrestaurant brasserie restaurant bistro
 • Sans cravate (0.2489138228337036 km)

  In de Langestraat van Brugge hebben Chef Henk en gastvrouw Veronique nu al 14 jaar hun gastronomisch restaurant ‘Sans Cravate’. Schuin tegenover bevinden zich de gastenkamers “La Suite”, hedendaags design met alle mogelijk comfort voor een zalige nacht zonder zorgen. Twee jaar geleden voegden ze een derde concept aan het geheel. De heuse ‘Gastrobar Hubert’. De ideale stop voor wie toevallig in Brugge belandt of impulsief beslist om relax te gaan eten. Dus is het nu om gastronomisch te eten, luxueus te slapen of te genieten van de losse sfeer en gemoedelijke service in de Gastrobar. Hier ben je erg welkom en de eeuwige glimlach krijg je er zò bij!

 • 't Jong Gerecht (0.30518898678590073 km)

  Het jonge team combineert sprankelende ideeën met dynamiek en oog voor detail. De eerlijke, creatieve en dagverse gerechten worden perfect begeleid door de veelzijdige wijnkaart. Een absolute aanrader!

 • Franco Belge (0.3192814267825122 km)

  Een vaste waarde in Brugge, voor de liefhebbers van de traditionele Frans-Belgische keuken met een hedendaagse toets. Dat vertaalt zich naar borden vol passie, in een uniek kader, dat de authenticiteit van het Oude Brugge elegant verweeft met een smaakvolle, trendy strakheid. Verrassend eerlijk, verrassend Brugs.

 • Adornes *** (0.3778872391085154 km)

  Drie historische panden omgevormd tot een uitzonderlijk charmant hotel, gelegen aan een romantische gracht en waar de klant gewaardeerd wordt.

 • Hotel Ter Duinen *** (0.38298472857801746 km)

  Ter Duinen is één van die hotels die u al altijd wilde ontdekken. Prachtig uitkijkend op de Langerei, biedt dit hotel u een authentieke sfeer. U kunt uw auto achterlaten voor het hotel of in de garage (betalend) en u kunt de stad te voet verkennen. Het is gelegen in een karakteristiek oud pand, dat is gerestaureerd met veel respect voor het verleden. Het is reeds 23 jaar open, maar het lijkt nog altijd gloednieuw. Alle kamers zijn voorzien van tv, radio, telefoon, airco... Indien u op zoek bent naar een zeer speciaal verblijf in een bijzonder charmante, romantische plaats, dan bent u in hotel Ter Duinen op het juiste adres. Het hotel is in de loop der tijd zeer bekend geworden vanwege de koninklijke ontbijten Er is tevens een kleine patio.

 • De Verloren Hoek - Brugge
 • De Verloren Hoek - Brugge
Prachtig pittoresk met zicht op de windmolens, én zonnig terras. Op de kaart: klassiekers als Vlaamse stoverij, sliptongetjes en steak tartaar en seizoensuggesties, slaatjes en een plat-du-jour.