De Tuilerieën ****


Dijver 7, 8000 Brugge

+32 50 34 36 91
info@hoteltuilerieen.com
www.hoteltuilerieen.com

hotel parking zwembad
 • ALE HOUSE Brewery Bourgogne des Flandres (0.03754748389033495 km)

  Brouwerij Bourgogne des Flandres, een verborgen parel in het hart van de stad, waar de brouwer je een antwoord geeft op al je vragen. Voor een authentieke biersfeer ben je in ons “Ale House” aan het juiste adres. Ontdek en geniet hier van onze bieren. Bourgogne des Flandres vloeit hier trouwens rechtstreeks uit de tank. Vraag zeker naar welk uniek brouwsel er deze keer op de “brewer’s tap” zit.

 • Hotel De Orangerie **** (0.048861741132880054 km)

  Hotel De Orangerie ligt aan één van de mooiste kanaaltjes, in het hartje van het middeleeuwse Brugge en is zonder meer een van de meest romantische Hotels in Europa. Dit 15e eeuws klooster van de zusters Karthuizerinnen beschikt nog steeds over prachtig architecturale elementen en werd heringericht tot een charmant hotel waar elke ruimte werd gedecoreerd met exclusieve stoffen, prachtige bloemarrangementen, antiek en objets d'art.

 • Maison Le Dragon (0.0559324653109879 km)

 • Boudoir Boutique (0.058755530804518265 km)

  Boudoir Boutique is dé boetiek bij uitstek waar u alles vindt voor een opwindend seksleven vol ontdekkingen, lust en plezier. Een leuke, eclectische en taboeloze collectie, gaande van speels-romantische sexy hebbedingen tot ietwat rebelse verwenspeeltjes. Vrouwvriendelijk, hoogwaardig en discreet. Boudoir Boutique is het begin van een lang en opwindend erotisch avontuur. Rooie oortjes? Check zeker ook de online shop.

 • Canalside House (0.06917837987251459 km)

  Bonifacius, een Bed en Breakfast met charme, bestaat uit twee huizen, een gebouw aan de Reie, met houten gevel en glasraampjes, dat baadt in een middeleeuwse sfeer en een 16 de eeuws gebouw aan de straatkant. Bonifacius bevindt zich naast de Bonifaciusbrug en schijnt zo uit de geschiedenis te voorschijn te komen. Daarenboven kan je vanop het terras op de tweede verdieping genieten van een panoramisch en uniek zicht over vele historische gebouwen o.a. OLV -kerk, het Gruuthuse paleis etc . oog in oog met het verleden, stil en stiller bij al die architecturale schoonheid. De gotische kamer met grote haard, heeft een ongelofelijke charme. Je kunt er je ontbijt nemen met zicht op de Reie. Een open venster . je blik volgt het sierlijke bewegen van zwanen en eendjes en je hoort slechts het kabbelende water. Bonifacius combineert de intimiteit van een privé huis met deluxe comfort. De kamers beschikken over airco, Wi Fi Internet toegang (draadloos), TV, DVD, safe, minibar, badkamers met jacuzzi. Ontbijt kan genomen worden in de gezellige Gotische Kamer met open haard en zicht op het water. En voor de lekkerbekken, geen probleem! Het bekende restaurant "Den Gouden Harynck" (1 ster in de Michelin gids), bevindt zich aan de overkant van Bonifacius. B&B Bonifacius is een "uniek" adresje in Brugge.

 • De Tuilerieën **** - Brugge
Pure klasse en verwennerij langs de Brugse reien: dit tophotel is met een geslaagde combinatie van nostalgie en eigentijdsheid haar vier sterren meer dan waard. Verleid door de charme en warme sfeer voelt u zich meteen thuis!