De Peerdestal


Wijngaardstraat 8, 2000 Antwerpen

03 231 95 03
info@depeerdestal.be
www.depeerdestal.be

Franse keuken Belgische keuken vleesrestaurant
  • Hanne Schoofs (0.01679901852162617 km)

    In 2015 opende Hanne Schoofs haar eigen winkel. Ontdek er unieke juwelen, juwelen op maat zoals gepersonaliseerde trouwringen met de vingerafdruk van uw geliefde en juwelen van gastontwerpers.

  • In De Balans (0.04022643472558389 km)

    In deze fijne zaak pal in het historische stadscentrum laat je je in een karaktervolle setting verrassen door het gastronomische lekkers uit de open keuken en verlies je je in de aantrekkelijke en met zorg geselecteerde (wereld)wijnen. Met In De Balans bevestigt 't Stad nog maar eens zijn titel van culinair Walhalla.

  • Cafe DeLux (0.04384942421068089 km)

    Uitnodigend café op de Melkmarkt in een levendige buurt. Hedendaagse interpretatie van een bruin café, in een trendy jasje, met veel locals tijdens het weekend. Losse, amicale sfeer, met prima koffie of een lekker glas wijn en verschillende bieren. Tijdens de zomermaanden groot en prachtig gelegen terras.

  • Mijn Zusters Hoed (0.04510379696895743 km)

    Twee zussen loodsen u met liefde & oog voor kwaliteit door de wondere wereld van de betere petten, hoeden van Belgische ontwerpers aangevuld met accessoires & internationale namen.

  • Boejon (0.04735731671055626 km)

    Unieke biologische bouillonbar, dé plek voor gezonde runder, kip en veggie bouillons én een assortiment Belgische bio-bieren en -wijnen, sterke en non-alcoholische dranken, bio/fairtrade koffie en thee.

  • De Peerdestal - Antwerpen
  • De Peerdestal - Antwerpen
  • De Peerdestal - Antwerpen
  • De Peerdestal - Antwerpen
  • De Peerdestal - Antwerpen
  • De Peerdestal - Antwerpen
Authentiek restaurant in het historisch centrum, badend in een Parijse sfeer. Hier komt u voor het beste uit de Frans-Belgische keuken. Gerenommeerd om de exquise vleesgerechten (paard & rund), kreeften uit het eigen homarium, de uitgebreide seizoensgebonden à la carte-keuze en een prachtige selectie van exquise wijnen. Extra troeven zijn het all-in maandmenu (vanaf €49,50), het seizoensmenu (€33) en de uitstekende service. Het restaurant beschikt verder over een eigen rijpkamer waar het vlees van verschillende runderrassen - rubia gallega, holsteiner, simmentaler, black angus – gerijpt wordt en later dry-aged bereid op onze Josper-houtskooloven, zodat het zijn natuurlijke smaak behoudt en haast smelt op de tong...