De Nachtwacht


Meensesteenweg 121, 8500 Kortrijk

056 26 11 63
info@denachtwacht.be
www.denachtwacht.be

Facebook

interior & design home accessoires meubelen beddengoed design meubels
 • Langue d'Oc (0.1691286743249468 km)

  Charmant verbouwd herenhuis met tuin, terras en wijnkeldertje voor een romantische tête-à-tête. De verfijnde mediterrane keuken en het kindvriendelijke, warme onthaal maken de zuiderse sfeer compleet.

 • Kaffee Damast (0.45115371980119695 km)

  Bistro van het Texture Museum, ingericht in een authentiek vlasverzendpand, met vintage meubilair. Fijne plek voor ontbijt, lunch of een tête-à-tête. Lokale biertjes, home-made iced teas, koffie aan de centrale leestafel, met een krant of het unieke Menuzine DAMAST. En elke derde zondagavond: Vlazz Jazz Jamsessies!

 • Balthazar (0.4779519457880898 km)

  Balthazar is een cafe-bistro in Parijse stijl met een fantastisch zicht op de nieuwe Leieboorden. Het hele jaar door is het zowel binnen als buiten gezellig genieten. Op je bord komt een (h)eerlijke, rasechte bistrokeuken. Reserveren is aangeraden. Je kunt ook zalig aperitieven aan de bar met tapas voor een kleine honger. 's Avonds wordt de muziek wat luider gezet, zodat je de avond sfeervol kunt afsluiten.

 • Astuce (0.5805485187700532 km)

  Prachtig aanbod eigentijds interieur (sofa's, tapijten, lampen, kaarsen, vazen...), in een oud vlasmagazijn (500 m2). Scherpe prijs-kwaliteit, ideaal voor youngsters, jonge gezinnen-met-kinderen of mensen met smaak. Ook professionals zijn hier vaste klant. Het persoonlijk advies - ook thuis - maakt het plaatje af.

 • Yogo Sauna Wellness (0.6101681343302542 km)

  In dit trendy herenhuis wordt u omarmd door rust en evenwicht. Een heerlijke sauna, massage of beautyverzorging zorgt voor het evenwicht in lichaam en geest en brengt harmonie in uw dagelijkse leven.

 • De Nachtwacht - Kortrijk
 • De Nachtwacht - Kortrijk
 • De Nachtwacht - Kortrijk
 • De Nachtwacht - Kortrijk
 • De Nachtwacht - Kortrijk
Als geen ander hebben Kim Vanacker en zijn team met hun uitgebreide kwaliteitscollectie aan bedden, matrassen en een prachtig gamma bedlinnen het belang van slaap mee op de kaart gezet. Met merken als Magnitude, Auping, Tempur en Swissflex was het gamma al zeer uitgebreid. Dankzij een aanbod aan natuurlijke bedden, dé trend van het moment, is De Nachtwacht opnieuw een trendsetter. Zo vind je hier al lang Vispring, het iconische Britse merk dat geen enkel synthetisch materiaal of schuimen gebruikt in haar matrassen. En nu is er ook Hästens, de Zweedse hofleverancier in boxsprings met het iconische blauwe ruitpatroon dat wereldwijd furore maakt. Een topassortiment én een deskundig team; daar kan je alleen maar zalig bij slapen…