De Broers van Julienne


Kasteelpleinstraat 45-47, 2000 Antwerpen

03 232 02 03
contact@debroersvanjulienne.be
www.debroersvanjulienne.be

Facebook Instagram

terras kindvriendelijk take away cadeaubonnen keuken doorlopend open wifi vegetarisch wereldkeuken glutenvrij lunch diner dessert bakker/patisserie soep salade visrestaurant restaurant delicatessen taartjes veganistisch lactosevrij vieruurtje seizoensgebonden geschikt voor groepen brunch traiteur
 • Cesar (0.017578141989872533 km)

  Lekker veggie, vegan friendly en meer! Naast een kop koffie, een apero (bij mooi weer in de binnentuin, brunch of lunch, dé plek voor een flinke dosis wooninspiratie. Zowat alles wat je ziet, is te koop.

 • Le John (0.028672089968741654 km)

  Tijdloos interieur en jaren vijftig feel in een ongedwongen sfeer met Belgisch design en kunst in een prachtig geklasseerd art-decogebouw. Verfijnde, natuurlijke keuken met topproducten zoals truffels uit Piemonte en rood rund uit de Westhoek. Uitgebreide wijnkaart met biodynamische en terroirwijnen van kleinere wijnboeren. In de jazzy sigaarlounge en bar is er een grote selectie single malt whisky, rum en gin.

 • Mirlo’s (0.059037631112075925 km)

  Kom hier genieten van de goede dingen in het leven, zoals heerlijke koffie. Je kan er de hele dag terecht voor ontbijt en lunch, maar ook voor leuke interieurspullen. Mirlo’s favorieten? Die ontdek je best zelf!

 • Mampoko (0.09375317999729042 km)

  Een onweerstaanbare liefde voor verrassende en gevarieerde traditionele keukens van hier & daar, pure ingrediënten & vergeten klassiekers verwerkt in vingerlikkende gerechten, broodjes en ontbijtjes. Doen!

 • Konditori (0.14230176129991165 km)

  Brood. Warm en krokant, net uit de oven. Bestaat er iets beters? Wie tuk is op ovenvers, lekker én apart, moet beslist eens langs bij Konditori. Bakker-patissier Steve startte als jonge snaak bij de betere bakkers in en rond het Waasland. In Antwerpen ging hij aan de slag bij topchocolatier DelRey, waar hij zich vijf jaar lang specialiseerde in alle facetten van de patisserie. Bij chefs Bernard Proot en Gunther Van Essche kwam zijn kunde tot volle wasdom. Van reizen naar verre en exotische landen bracht hij ingrediënten en smaken mee, die zijn creaties een originele, aparte toets geven. Na een stage bij de Franse top-patissier François Payard in New York, keerde hij terug naar Antwerpen en opende hij samen met zijn vrouw zij eigen bakkerszaak.

 • De Broers van Julienne - Antwerpen
 • De Broers van Julienne - Antwerpen
 • De Broers van Julienne - Antwerpen
 • De Broers van Julienne - Antwerpen
 • De Broers van Julienne - Antwerpen
Sinds 1993 vind je hier het beste uit de veggie/vegan keuken met een paar visgerechtjes. Quiches, salades, zoete taarten en veel meer. Eerlijke/bioproducten vind je in de winkel van zus Juliette, waar je ook kan aanschuiven voor een heerlijke veggie of vegan lunch.