De Binnentuin


Philipstockstraat 9, 8000 Brugge

050 34 61 26
debinnentuin@skynet.be
www.de-binnentuin.be

Facebook Instagram

interior & design home accessoires giftshop meubelen verlichting
  • Van Elsen & Cie (0.012778230905684753 km)

    Inspirerende blend van zeldzame trouvailles, antiek en objects d'art, prachtige meubeltjes, luchters ... van over heel Europa. Wie op zoek iets naar iets unieks voor zijn interieur, this is the place!

  • Quatre Mains (0.012820784114186558 km)

    Quatre Mains is een plek waar jong en oud zich thuis voelen, zowel aan tafel als aan de bar. In deze hartelijke sfeer nemen kwalitatieve producten al zeven jaar de bovenhand: kom spontaan langs voor een eerlijke lunch met een glas wijn, of ga een avond helemaal los met de sharing bites van chef Olivier Degroote. Omdat de gerechten in het midden van de tafel worden geserveerd, kan je lekker sharen en van alle smaken proeven. Ondertussen kreeg Quatre Mains een nieuw jasje met een kersverse huisstijl en splinternieuwe menukaarten – zeker opnieuw te ontdekken dus! Benieuwd naar de thuis-beleving van Quatre Mains, in het gezelschap van familie en vrienden? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden van de Quatre Mains-take away.

  • Galerie Thomas Serruys (0.02862270593076987 km)

    Galerie Thomas Serruys ligt op een boogscheut van de Grote Markt. U vindt er een fijne selectie van 20ste eeuws design, antiquiteiten en kunst, uitgekozen met oog voor kwaliteit en het ongewone. Open op vrijdag zaterdag en zondag. Andere tijdstippen op afspraak.

  • Historium Brugge (0.031211289967170736 km)

    Benieuwd waarom Brugge zo’n belangrijke stad was in 1435 en hoe de stad er toen uitzag? In de historische belevingsattractie van het Historium krijgt u in zeven themakamers met decor, film en speciale effecten op een leuke en boeiende manier een impressie van middeleeuws Brugge. Volg het romantische verhaal van Jan van Eycks leerjongen Jacob en bezoek daarna onze interactieve tentoonstelling. Ook iedereen die wil proeven van virtual reality is in het Historium aan het juiste adres. Beleef er met de VR Experience prachtige ervaringen. U maakt een indrukwekkende virtuele tocht door de Gouden Eeuw, waarbij u uw handen kunt zien én gebruiken. Nadien kunt u in het Duvelorium Grand Beer Café genieten van een lekker Belgisch biertje of onze foodpairing pralines… met panoramisch uitzicht op de Markt. Kortom, een intense beleving!

  • Assiette Blanche (0.033195790613978364 km)

    Geraffineerde keuken – proef de huisgepelde garnalen! – in een huiselijke, warme bistrosfeer. Hier eet u van het beste wat de streek te bieden heeft, zowel wat vis- als vleesbereidingen betreft.

  • De Binnentuin - Brugge
  • De Binnentuin - Brugge
  • De Binnentuin - Brugge
  • De Binnentuin - Brugge
Zeg het met een bloem, maar dan ietsje anders. Al 25 jaar lang hét adres voor zijden bloemen en op maat gemaakte zijden bloemenarrangementen, zowel particulier als business. Onberispelijke reputatie, in binnen- en buitenland, dankzij de stijlvolle interieurartikelen, geschenken, en klantgerichte service.