Da Vinci Gelateria


Geldmuntstraat 34, 8000 Brugge

+32 50 33 36 50
da.vinci@pandora.be

kindvriendelijk take away dessert
 • BbyB (0.023069175823874775 km)

  Verfijnde pralines en chocolade van de hoogste kwaliteit, ontstaan uit de passie van chocolatier Jan Verleye en Michelin sterrenchef Bart Desmidt. Puur, verrassend en zoveel meer dan enkel chocolade. Het kroonjuweel op elke tafel!

 • Woman-Keyshop Marlies Dekkers (0.02459527821009029 km)

  Marlies Dekkers, Aubade, Lou, State of Pleasure, Wacoal, Cyell, Marjolaine... Bij Woman vindt u een grote collectie, met zowel sexy lingerie, fijne nachtkledij als de laatste badmode, aan de beste prijzen. Ook voor kleine en grote maten (tot cup I).

 • The Gin & Whisky Shop (0.028126571445675295 km)

  De beste spirits ter wereld? Die vindt u hier. Gins, whisky's, cognacs... komen tot leven in deze authentieke setting. Gastheren Jonas & Robin begeleiden u met de nodige egards door het prachtige aanbod.

 • iO. Griet (0.04019536324881722 km)

  Nood aan een hedendaagse brilmontuur? Een bril die je persoonlijkheid mooi accentueert? Nieuwe glazen? Of een professionele oogmeting? Bij iO. Griet ben je helemaal aan het juiste adres. Deze geraffineerde optiekzaak is helemaal mee met de tijd en is dé plek waar je terechtkunt voor topkwaliteit aan een scherpe prijs. Hartelijk ontvangst, professionele service en advies, Griet en Ardiana helpen je graag verder bij het uitzoeken van het voor U perfecte montuur en aangepaste glazen. Voor alle standaard zachte contactlenzen werkt iO. Griet samen met Lensonline, de meest betrouwbare contactlenssite in België. Doorheen de jaren heeft Griet zich gespecialiseerd in op maat gemaakte zachte, vormvaste en nachtlenzen. Je hoeft het echt niet verder te zoeken want je bent welkom en dat voel je.

 • Nico Taeymans Brugge (0.048796739225438354 km)

  Nico Taeymans ontwerpt al sinds 1998 prachtige juwelen, van klassiekers voor huwelijken als unieke stuks voor speciale gelegenheden. Alles handgemaakt en gesmeed, met passie en kunde. Taeymans' ontwerpen zijn organisch en artistiek. Ze zitten vol kleur en leven en spreken een wereldwijd cliënteel aan. Een vakmanschap en kunst, diep geworteld in het ambacht van de smid, en dit voor een hedendaags publiek.

 • Da Vinci Gelateria - Brugge
Tot 150 authentiek Italiaanse smaken met proevertjes voor jong en oud: heerlijk en dagvers feelgood ijs, met exotisch dynamisme geserveerd. De glimlach krijg je er gratis bij!
Tot 150 authentiek Italiaanse smaken met proevertjes voor jong en oud: heerlijk en dagvers feelgood ijs, met exotisch dynamisme geserveerd. De glimlach krijg je er gratis bij! Tot 150 authentiek Italiaanse smaken met proevertjes voor jong en oud: heerlijk en dagvers feelgood ijs, met exotisch dynamisme geserveerd. De glimlach krijg je er gratis bij! Tot 150 authentiek Italiaanse smaken met proevertjes voor jong en oud: heerlijk en dagvers feelgood ijs, met exotisch dynamisme geserveerd. De glimlach krijg je er gratis bij! Tot 150 authentiek Italiaanse smaken met proevertjes voor jong en oud: heerlijk en dagvers feelgood ijs, met exotisch dynamisme geserveerd. De glimlach krijg je er gratis bij! Tot 150 authentiek Italiaanse smaken met proevertjes voor jong en oud: heerlijk en dagvers feelgood ijs, met exotisch dynamisme geserveerd. De glimlach krijg je er gratis bij!