Cosylook - Bart Verlinden


Cockerillkaai 12 - 14, 2000 Antwerpen

03 238 12 33
klantendienst@cosylook.com
www.cosylook.com

interior & design home accessoires
 • M HKA (0.08509482450283731 km)

  U bevindt zich in het Museum van Hedendaagse Kunst in Antwerpen. Kortweg M HKA, zonder U (maar u spreekt het wel uit als ‘MUHKA’). Het museum behoort tot de acht grote instellingen van de Vlaamse Gemeenschap en houdt de vinger aan de pols van wat er leeft in de hedendaagse beeldende kunst in eigen land en ver over de grenzen heen: locally rooted and globally connected. De rijke en gevarieerde collectie wordt zowel binnen als buiten het museum getoond in steeds wisselende en verrassende presentaties. Het tentoonstellingsprogramma wordt aangevuld met tal van kunstenaarsgesprekken, performances, lezingen, boekpresentaties, wandelgesprekken en activiteiten voor jong en oud. Bovendien is het museum elke donderdagavond open tot 21u00. M HKA is een hotspot in Antwerpen, en een inspirerende ontmoetingsplaats voor kunst, kunstenaars en cultuurliefhebbers.

 • The Hemingway (0.10241608268559928 km)

  Coole jaren ’20 én art-decosfeer – check de toog! - , met op vrijdag- en zaterdagavond een uitgelaten ambiance. Na een drukke werkweek begint u het weekend hier met een frisse pint en goed gezelschap.

 • BOFFI ANTWERPEN (0.10440124438460598 km)

  Unieke showroom, met constante updates in keuken- en badkamerdesign, aangevuld met collecties als DePadova en Ma/U Studio. BOFFI Antwerpen kan een deel, maar ook je volledige interieur, helemaal nieuw ontwerpen of faceliften, zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties.

 • Rewind Design (0.11568423344436625 km)

  Een vooruitstrevend concept. Deze winkel is pionier in België als het gaat om ecodesign. Hier vind je een verfijnde selectie aan producten die zowel vernieuwend zijn als duurzaam geproduceerd.

 • Zoomoon (0.13219044862251372 km)

  One-stop-shop, all-round hub en doetank voor jonge mannen; een coole mix van exclusieve undergroundmerken/gadgets en een heus ZooMlab als co-creatie plek voor bijv. t-shirt-design, fotografie, beatboxing etc.

 • Cosylook - Bart Verlinden - Antwerpen
 • Cosylook - Bart Verlinden - Antwerpen
 • Cosylook - Bart Verlinden - Antwerpen
 • Cosylook - Bart Verlinden - Antwerpen
‘Goed geslapen?’ ‘Neen, liggen woelen, en ik heb nekpijn.’ Klinkt bekend in de oren? Dan moet u beslist eens langsgaan bij deze exclusieve familie-slaap-speciaalzaak. Ontspannen en goed slapen zijn essentieel voor een goede levenskwaliteit. Cosylook maakt van uw slaap-­ én badkamer een ankerpunt om tot rust te komen. Prachtig, deze sfeervolle, rustgevende en lichtrijke ruime winkel, vol hoogkwalitatief (design) slaapcomfort en linnen op maat: weelderige en heerlijke zachte (elektrische) boxsprings, bed-, bad- en tafellinnen. Nood aan slaapkamer-interieuradvies? Dan is dit ook het juiste adres. Kortom, hier voelt u de passie voor verkwikkende slaap en gezonde nachtrust. Ruime parking vlak voor de deur.