Concertgebouw Brugge


t Zand 34, 8000 Brugge

050 47 69 99
info@concertgebouw.be
www.concertgebouw.be

Virtual Tour Facebook Instagram

concertzalen dans festivals opera tentoonstellingen
 • Concertgebouwcafé (0.02141625592797884 km)

  Fijne trekpleister voor iedereen die houdt van een lekkere kaart vol seizoensgebonden gerechten, een drankje of krant-en-koffiemoment. Check ook het originele Concertgebouw Circuit-bezoekparcours!

 • LESS Eatery (0.03839257054127654 km)

  Vanuit een 'alles is in beweging'-filosofie veranderde LESS naar Less Eatery - een onderdeel van Hertog Jan***Restaurant Group - met een ietwat andere, grootstedelijke invulling. Chef Ruige Vemeire en maître d' Ernest Opsomer vergasten je met een mediterraans-werelds geïnspireerde keuken, met invloeden uit Zuid-Amerika, de Middellandse Zee en Azië. Wie wil kan eten aan de counter, met zicht op de keuken. Theaterbezoek gepland en geen tijd om uitgebreid te tafelen? Het pre-theatermenu stuurt je met een lekker voldaan gevoel - en op tijd - naar de pluchen stoelen van het concertgebouw. Of in Brugge voor een dagje shoppen? Lunchen bij LESS Eatery geeft de perfecte shop-break. Over parkeerplaatsen in de buurt hoef je je geen zorgen te maken: dat kan perfect onder 't Zand. Via uitgang B sta je zo voor het restaurant!

 • Forum (Concertgebouw) (0.08409656543912135 km)

  Dit museumplatform voor actuele kunst is het resultaat van een uniek samenwerkingsverband tussen Musea Brugge en de vzw Concertgebouw. De Musea Brugge willen naast hun aandacht voor het historische patrimonium ook hedendaagse kunst in focus brengen. Die ambitie kreeg vorm in Forum+. De focus ligt op monografi sche tentoonstellingen van sculpturen, installaties enz. In Forum+ kan je bovenop een hap actuele kunst trouwens gratis genieten van een schitterend panorama op de stad.

 • CKS Brugge (0.09604838823300284 km)

  CKS is een 100% Belgisch modemerk met casual collecties voor vrouwen en kinderen. Ready-to-wear looks voor vrouwen die het zelfvertrouwen een flinke boost geven. Onze toegankelijke stijlvolle Selected Looks zijn jouw ticket naar instant happiness! CKS KIDS is hét kledingsmerk met complete looks voor de coole kids. Hippe graphics, stoere denim en kleurrijke eye-catchers.

 • Quicke (0.11738853385911908 km)

  TOD ‘s, Salvatore Ferragamo, Celine, Church’s, Givenchy, Gianvito Rossi,Barbara Bui, Prada, Hogan, Santoni Paraboot, Marc by Marc Jacobs, Sam Edelman, Dsquared, Sebago… Een pareltje in hartje Brugge. Deze shop heeft al meer dan een eeuw ervaring! De selectie van trendy schoenen en tassen voldoet aan de meest vooruitstrevende eisen op vlak van stijl, materiaal en afwerking. Nu ook webshop.

 • Concertgebouw Brugge - Brugge