Coiffure Unique


Meensesteenweg 384, 8500 Kortrijk

056 37 22 95
info@coiffure-unique.be
www.coiffure-unique.be

kapper
 • Biggles restaurant (0.2558279482226207 km)

  Fasten seatbelts! Op deze unieke ‘vliegeniers’locatie nemen Nic en Stefaan uw smaakpapillen mee op een vlucht naar culinaire authenticiteit, gecombineerd met een ‘worldly good feeling’. De moeite!

 • Langue d'Oc (0.9321072128343932 km)

  Charmant verbouwd herenhuis met tuin, terras en wijnkeldertje voor een romantische tête-à-tête. De verfijnde mediterrane keuken en het kindvriendelijke, warme onthaal maken de zuiderse sfeer compleet.

 • Woopahoo (1.0093841058697175 km)

  Kom en ontdek de wereld van Woopahoo met vele leuke, avontuurlijke en spectaculaire attracties zowel voor binnen als buiten. Lekkere snacks en drankjes. Interessante feest- en verjaardagsformules en een professionele kinderdisco! Gratis parking en wifi.

 • De Nachtwacht (1.10099882375157 km)

  Als geen ander hebben Kim Vanacker en zijn team met hun uitgebreide kwaliteitscollectie aan bedden, matrassen en een prachtig gamma bedlinnen het belang van slaap mee op de kaart gezet. Met merken als Magnitude, Auping, Tempur en Swissflex was het gamma al zeer uitgebreid. Dankzij een aanbod aan natuurlijke bedden, dé trend van het moment, is De Nachtwacht opnieuw een trendsetter. Zo vind je hier al lang Vispring, het iconische Britse merk dat geen enkel synthetisch materiaal of schuimen gebruikt in haar matrassen. En nu is er ook Hästens, de Zweedse hofleverancier in boxsprings met het iconische blauwe ruitpatroon dat wereldwijd furore maakt. Een topassortiment én een deskundig team; daar kan je alleen maar zalig bij slapen…

 • d-hotel (1.4248047227346394 km)

  Old meets new meets rest: d-hotel koppelt historisch erfgoed aan futuristisch design in een groene omgeving. Het resultaat? Fabuleus. Eten en relaxen doet u in de oude hoeve-met-molen, slapen in de strakke nieuwbouw, in suites met de signatuur van designers/ kunstenaars (Edouard Vermeulen, Fabiaan van Severen ...). Markant: bij het inchecken krijgt elke gast een iPod-Touch als sleutel.

 • Coiffure Unique - Kortrijk
 • Coiffure Unique - Kortrijk
Ieder mens is uniek. Vanuit die filosofie begint een bezoek aan Coiffure Unique. Luisteren, kijken, adviseren en dan pas creëren: dat maakt dit salon zo uniek. U kunt uw look bovendien verfraaien met bijpassende juwelen, make-up, handtassen of uurwerken. Beleef the art of hair, zonder afspraak, open op maandag.