Caprice +


Moerkerksesteenweg 144, 8310 Sint-Kruis

0474 43 84 59
marilynnbuyck@hotmail.com

Facebook

dames accessoires dameskleding mode-accessoires
 • Rebelle (0.29790609141041774 km)

  In deze nieuwe stijlvolle shop pakken Lieve en Greet uit met een originele, eigentijdse collectie kleding en accessoires voor vrouwen met vlinders in de buik én in het hoofd! De losse sfeer en het karaktervolle interieur met gezellige coffee corner maken van elk bezoek een unieke ervaring. De zussen selecteren uiteenlopende stijlen zodat u niet eindeloos hoeft te zoeken naar die perfecte outfit. Een warm onthaal, persoonlijke service, kwaliteit tegen betaalbare prijzen én ruime parkeer- gelegenheid... Waar wacht u nog op?

 • Alfa Licht (1.7960111505523089 km)

  De verlichtingsexpert in Gent. U vindt hier alle grote designmerken zoals Delta Light, Modular, Tal, PSM, Axelmeiselicht, Flos, Foscarina, Harcoloor, Lirio, Lumina, Artemide, Moooi, Metalarte, Trizio, Morosine & Verpan. De vriendelijke en persoonlijke service krijgt u er gratis bij!

 • Absolute Home (1.9152512224920115 km)

  Blijft u één nacht, een weekend, een week of zelfs veel langer? Onze naam verklapt onze vurigste wens, wij willen dat u zich in onze “Bed and Breakfast” absoluut en onvoorwaardelijk “thuis” voelt. Gastvrijheid troef! Onze woning is de directeurswoning van een voormalige steenbakkerij. Hoge schouwen en steenovens maken deel uit van de gezellige ruime binnentuin. Wij bieden u momenteel één gezellige ruime kamer aan met privé badkamer met driehoekig ligbad, toilet, wifi, koelkast, kortom alle comfort.Geniet met volle teugen van ons lekker uitgebreid ontbijt, op bed, op het terras of aan onze boerentafel in de ruime gezellige living. Mogen wij u binnenkort verwennen? Bekijk vlug onze website en stuur ons een mailtje.

 • 't Patyntje (2.047158956876352 km)

  Imposante koloniale villa met verwarmd terras, een echt plaatje en een waar begrip tot ver buiten Gent. U vindt er de klassieke brasseriekeuken en die is 7 op 7 open. Seminariezaal met zicht op de Leie.

 • Nenuphar (2.070585845888652 km)

  Gastronomisch rustpunt genesteld in de oevers van de Leie met tal van seizoentoppers zoals de vis –& kreeft naast de klassieke vleesbereidingen. Chef & wijnkenner Philippe Van Gele voorziet aangepaste wijnen. <b>Update 2011: Hugues de Bruyne, zaakvoerder van het bekende restaurant 't Patyntje aan de Gordunakaai, heeft het al even bekende restaurant Nenuphar in Afsnee overgenomen en wil het in mei 2012 heropenen. Hij blijft ook 't Patyntje runnen.</b>

 • Caprice + - Sint-Kruis
 • Caprice + - Sint-Kruis
Kontatto, Circle of Trust, Compagnia Italiana, Giovane, Guess by Marciano, Patrizia Pepe,Supertrash, Jacky Luxury, Lucky Lu, Lasagrada, 10feet... Voor vrouwen met pit. Hier vindt u tussen de exclusieve, betaalbare Italiaanse topmerken zeker dat ene stuk dat uw garderobe dat tikje extra flair geeft.