Canalside House


Groeninge 16, 8000 Brugge

050 97 79 00
info@canalsidehouse.be
www.canalsidehouse.be

bed & breakfast wellness restaurant
 • Den Gouden Harynck (0.041773494866013124 km)

  Stijlvol, elegant en elk bord tot in de puntjes afgewerkt. Dat mag je verwachten van een sterrenzaak. Maar wat Den Gouden Harynck echt uniek maakt is de perfecte symbiose tussen klassiek en hedendaags. Chef Philippe Serruys vertrekt van de traditionele keuken en voegt er het onverwachte aan toe. Combineer dat met de meest verfijnde wijnen, en je hebt het recept voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

 • De Tuilerieën **** (0.06917837987251459 km)

  Pure klasse en verwennerij langs de Brugse reien: dit tophotel is met een geslaagde combinatie van nostalgie en eigentijdsheid haar vier sterren meer dan waard. Verleid door de charme en warme sfeer voelt u zich meteen thuis!

 • ALE HOUSE Brewery Bourgogne des Flandres (0.10034507076745107 km)

  Brouwerij Bourgogne des Flandres, een verborgen parel in het hart van de stad, waar de brouwer je een antwoord geeft op al je vragen. Voor een authentieke biersfeer ben je in ons “Ale House” aan het juiste adres. Ontdek en geniet hier van onze bieren. Bourgogne des Flandres vloeit hier trouwens rechtstreeks uit de tank. Vraag zeker naar welk uniek brouwsel er deze keer op de “brewer’s tap” zit.

 • De Verbeelding (0.10189968862807346 km)

  Dé plek voor een gezellige babbel, een drankje of één van de smakelijke gerechten in een uniek kader, van pasta’s, salades, tapas tot ribbetjes. De dagelijks wisselende suggesties zullen ook U bekoren.

 • Depla Chocolatier (0.1062115288839429 km)

  De artisanale producten van het oudste huis van Brugge zijn gemaakt van 100% cacaoboter en doen elk zoet hart sneller slaan. Tongstrelende toppers zijn de bloemenpralines, ganache, truffels en witte manon.

 • Canalside House - Brugge
 • Canalside House - Brugge
Bonifacius, een Bed en Breakfast met charme, bestaat uit twee huizen, een gebouw aan de Reie, met houten gevel en glasraampjes, dat baadt in een middeleeuwse sfeer en een 16 de eeuws gebouw aan de straatkant. Bonifacius bevindt zich naast de Bonifaciusbrug en schijnt zo uit de geschiedenis te voorschijn te komen. Daarenboven kan je vanop het terras op de tweede verdieping genieten van een panoramisch en uniek zicht over vele historische gebouwen o.a. OLV -kerk, het Gruuthuse paleis etc . oog in oog met het verleden, stil en stiller bij al die architecturale schoonheid. De gotische kamer met grote haard, heeft een ongelofelijke charme. Je kunt er je ontbijt nemen met zicht op de Reie. Een open venster . je blik volgt het sierlijke bewegen van zwanen en eendjes en je hoort slechts het kabbelende water. Bonifacius combineert de intimiteit van een privé huis met deluxe comfort. De kamers beschikken over airco, Wi Fi Internet toegang (draadloos), TV, DVD, safe, minibar, badkamers met jacuzzi. Ontbijt kan genomen worden in de gezellige Gotische Kamer met open haard en zicht op het water. En voor de lekkerbekken, geen probleem! Het bekende restaurant "Den Gouden Harynck" (1 ster in de Michelin gids), bevindt zich aan de overkant van Bonifacius. B&B Bonifacius is een "uniek" adresje in Brugge.