Callas B&B


Pijndersstraat 18, 9000 Gent

+32 (0)473 751 311
info@callasbedandbreakfast.com
www.callasbedandbreakfast.com

stadscentrum bed & breakfast parking
 • Eva's appel (0.09565838455641072 km)

  Lingerie, nachtkledij en badmode voor alle hedendaagse Eva's. Voor de Eva op zoek naar casual lingerie, voor sportieve Eva die extra steun zoekt, én voor Eva met verleidelijke plannen... Cupmaat A tot H.

 • Vanhoutteghem Ghent Time & Jewelry (0.12354395776899879 km)

  Jezelf telkens heruitvinden, de lat telkens weer iets hoger leggen: dat is het geheim van de topmerken in de horlogerie en de juwelen. Bij juwelier Vanhoutteghem zetten wij mee die bakens uit. Samen spreken we een hoog segment aan, maar bieden we tegelijk een breed gamma aan keuze en verscheidenheid in de winkel. Naast ons eigen juwelencollecties ontworpen door Lien Vanhoutteghem bieden wij ook de mooiste juwelencreaties van tophuizen uit de hele wereld. Uniek zijn ook onze 'shop in shops' met exclusieve merken zoals Breitling, Omega en Montblanc. www.vanhoutteghem.com

 • Vanhoutteghem Boutique (0.1264310769229797 km)

  In onze fysieke winkel gelegen in Gent aan de haven Portus Ganda kan u ons ruim assortiment in real life komen bekijken. Het jonge team gidst je enthousiast doorheen dit grote keuzeaanbod en verzekert daarbij een totaalpakket op gebied van service. Vanhoutteghem Boutique beschikt ook over een herstelatelier als een Quick Walk in service voor o.a. de vervanging van uw batterij of het kiezen van een nieuwe horlogeband. Show us your #vanhoutteghemboutique moment. Shop online: www.vanhoutteghem-boutique.com

 • Au Nom du Pied (0.18382083890679637 km)

  Shop ‘n eat in een mix van schoenen, juwelen en interieuraccessoires. Early birds genieten van ‘eggs with soldiers’, ‘s middags lunch met croque, quiche of salade en later een bordje gemengd met apero!

 • Baravins (0.228470228021193 km)

  Rustige, hippe wijnbar, met op de kaart talloze per glas geschonken wijnen van kleine familiehuizen; het begin van een ware ontdekkingstocht, geflankeerd door een hapje. Vlees, vis, veggie. Lunch in het weekend.

 • Callas B&B - Gent
Callas B&B is stijlvol herenhuis met charmante stadstuin uit 1874 gelegen in het centrum van Gent.

De grote troeven zijn: centraal gelegen, gratis parking, mogelijkheid voor langere verblijven, bijzonder ruime kamers, stadstuin, en alle faciliteiten voor kinderen.
Callas B&B beschikt over twee kamers.
Een aparte ingang via onze charmante stadstuin garandeert een maximum aan rust en privacy.
De Studio op de eerste verdieping is een ruime en lichte kamer.
U vindt er: aparte badkamer met douche en toilet, 2-persoonsbed met springverenmatras, eettafel, salon met zeteltjes, kitchenette, TV-DVD, telefoon, internet met kabel of draadloos.
De Zolderkamer op de tweede verdieping is een intiem en romantisch nest met open badkamer.
U vindt er: open badkamer met ouderwets bad op pootjes, apart toilet, 2-persoonsbed type boxspring, eettafel, salon met zeteltjes, TV-DVD, telefoon, internet met kabel of draadloos.
Onze befaamde ontbijten zijn in de prijs inbegrepen en worden aan de kamer geserveerd. Ze bestaan uit bio- producten en huisgemaakte confituren.