Caffee Coiffee


Baron d'Eynattenstraat 6, 3000 Leuven

016 58 52 02
harold.bourguignon@gmail.com
www.caffeecoiffee.be

kapper
 • OPEK (0.1369733797420371 km)

  OPEK is dé bruisende culturele site aan de vaartkom in Leuven waar verschillende kunstdisciplines elkaar ontmoeten in dans, theater, beeldende kunsten, literatuur en fotografie. De site is een ontmoetingsruimte waar je voorstellingen bijwoont en debatten volgt. Je kan je stem laten horen bij het acteren of zingen en, tekenen, schilderen en fotograferen behoren ook tot het pallet. Kom eens langs met je vereniging om te vergaderen, organiseer een familiebrunch of spreek af met je vrienden in het gezellige café. OPEK oogt statisch, gehuisvest in een voormalig pakhuis maar de dynamische infrastructuur kan tellen; vijf theaterzalen, twee kunstateliers, werk-,vergader- en repetitieruimtes en een drukbezocht café. OPEK is een huis van verbinden, waar kunstbeoefenaars en -bewonderaars elkaar ontmoeten én verrijken.We hebben zelfs een kunstjeugdbeweging! OPEK is ook de werkplek van de kunsteducatieve organisaties Artforum, Mooss en WISPER, de stadsgezelschappen Het nieuwstedelijk en fABULEUS, de theateropleiding LUCA Drama, het sociaal-artistiek atelier De FactorY en de jongerenorganisatie Urban Woorden. Ook andere Leuvense organisatie vertoeven regelmatig in OPEK, zoals de banaba opleiding cultuurmanagement van de UCLL, 30CC en REused. Een gezellig huis dus!

 • Rossi Atelier (0.2443817875207281 km)

  Rossi Ateliers chef Felice combineert de beste seizoensingrediënten, traditionele, lokale recepten, eigen ervaringen en herinneringen en komt uit bij lichte, heerlijke pastagerechten, om ter plekke te proeven of mee te nemen. Extra? De kookworkshops, events en de diner (chef's table) op vrijdag en zaterdagavond.

 • Brasserie-Absolut (0.3291820814618379 km)

  Smakelijke gerechtjes met… Absolut Wodka natuurlijk. Maar ook met bieren. Of maak uw keuze uit de suggestiekaart. Frans-Belgische keuken met dagverse producten. Met tuinterras en buitenkeuken!

 • Convento Wines (0.4651433317105476 km)

  Convento Wines is een oergezellige wijnbar waar je zo'n 15 wijnen per glas kan drinken bij een lekker bord én een wijnwinkel met meer dan 100 wijnen uit alle windhoeken én een plek waar je met vrienden en collega's onvergetelijke momenten kan beleven... Wat dacht je van een amusante wijninitiatie of zelf wijn blenden? "We willen bovenal bewijzen dat wijn niet duur hoeft te zijn. Da's dubbel genieten", zegt cavist Stéphane Godfroid.

 • Convento Food (0.47677339612710745 km)

  Geen zin of tijd om zelf te koken, maar wél om lekker te eten? Dan is er Convento Food! Bij deze traiteur d'origine vind je een heerlijk aanbod om mee te nemen naar huis of het werk: hapjes, soepen, voor- en hoofdgerechten, desserts ... Chef Laura Massa en Ruben Marck bereiden alles ter plekke. Vanaf acht personen kan je op maat bestellen. Ook voor charcuterie, kaas, delicatessen, wijn en speciaalbieren is dit hét adres.

 • Caffee Coiffee - Leuven
 • Caffee Coiffee - Leuven
No-nonsense salon met persoonlijke benadering van elke klant in een hippe loft, 3 hoog. Geen stijfburgerlijk gedoe, wel de beste snitten in een relaxte sfeer met een drankje en de beste koffie van ’t stad!