BROWN SUGAR


Mariastraat 21 , 8000 Brugge

0468 12 53 50
info@marzipan-nougatshop.be
www.marzipan-nougatshop.be

Facebook

take away cadeaubonnen bakker/patisserie chocolatier/chocolade delicatessen
 • De Striep (0.03225299319741119 km)

  Stripspeciaalzaak gespecialiseerd in nieuwe strips (aan promotie- prijzen) en tweedehands albums. Ook een ruim assortiment Franse strips, Amerikaanse comics, Japanse manga's, gadgets, posters...

 • Bistro Maurice (0.04304963745711099 km)

  Bij Bistro Maurice kunt u culinair genieten van een pure, lekkere keuken met een goed glas en dit in een ongedwongen sfeer. Nathalie staat erop dat alles huisbereid wordt en werkt uitsluitend met dagverse producten. Deze sfeervolle bistro heeft een kleine vaste kaart, aangevuld met wekelijkse suggesties. `s Zomers is het fijn toeven op het gezellige terras met zicht op het Walplein.

 • Tanuki (0.05043343533595441 km)

  Rasechte Japanse open keuken die met veel respect voor traditie het aanbod van seizoensgebonden producten koestert, in een suggestiemenu verwerkt en dit alles aan een mooie wijnkaart koppelt. Een aanrader!

 • Käthe Wohlfahrt (0.06671762026748113 km)

  Is het een droom of is het echt? Echt, natuurlijk! Hier wordt het hele jaar door Kerstmis gevierd. Verwacht u bij Käthe Wohlfahrt aan twee verdiepingen kerstsfeer zoals u het altijd zou willen beleven. U vindt er in beide winkels naast prachtige handbeschilderde ornamenten in hout en glas en de klassieke kerstversiering ook vakkundig houtsnijwerk uit Zuid-Duitsland en typische decoratiestukken zoals notenkrakers, rauchermännchen, schwibbogen, pyramiden en authentieke handgemaakte koekoeksklokken uit het Zwarte Woud. Een absolute must-stop voor kerstliefhebbers. Kerstshoppen in een feeërieke sfeer, wie zegt daar neen tegen?

 • Exclusive Guesthouse Bonifacius (0.09812100855611387 km)

  Bonifacius, een B&B met charme, bevindt zich naast de Bonifaciusbrug en schijnt zo uit de geschiedenis te voorschijn te komen. Daarenboven kan je vanop het terras op de tweede verdieping genieten van een panoramisch en uniek zicht over vele historische gebouwen o.a. OLV-kerk, het Gruuthuse paleis etc . oog in oog met het verleden, stil en stiller bij al die architecturale schoonheid. De gotische kamer met open haard, heeft een ongelofelijke charme. Je kunt er je ontbijt nemen met zicht op de Reie. Een open venster… je blik volgt het sierlijke bewegen van zwanen en eendjes en je hoort slechts het kabbelende water.

 • BROWN SUGAR - Brugge
 • BROWN SUGAR - Brugge
 • BROWN SUGAR - Brugge
 • BROWN SUGAR - Brugge
Chocolade, marsepein, artisanale nougat ... dit is dé plek waar zoetekauwen en liefhebbers van artisanaal bereide lekkernijen helemaal aan hun trekken komen. Bij Brown Sugar geeft Heidi Rappé en haar team - allemaal vrouwen - een eigen invulling aan het begrip chocolatier. Alles wat je ziet, wordt in huis bereid, volgens de regels van de kunst. Gepassioneerd, zonder meer, met een aantal specialty-sweets. Je vindt hier onder andere ongeveer 25 verschillende soorten huisgemaakte marsepein (ook suikervrije), afhankelijk van seizoen, en 15 verschillende smaken artisanaal bereide nougat. Yummy! Ook in de winkel in de Breidelstraat kan je terecht voor lekkere chocolade. Beslist een stopje waard!