Brasserie-Absolut


Mechelsestraat 177, 3000 Leuven

0495 90 20 53
info@brasserie-absolut.be
www.brasserie-absolut.be

terras Franse keuken Belgische keuken
 • Rossi Atelier (0.10071476823933398 km)

  Rossi Ateliers chef Felice combineert de beste seizoensingrediënten, traditionele, lokale recepten, eigen ervaringen en herinneringen en komt uit bij lichte, heerlijke pastagerechten, om ter plekke te proeven of mee te nemen. Extra? De kookworkshops, events en de diner (chef's table) op vrijdag en zaterdagavond.

 • Body Centrum/Instant Spa (0.1945633240138972 km)

  Leuvens grootste centrum voor afslanking & huidverbetering. Hun gespecialiseerde Skin Care Shop vindt u aan het Fochplein maar u kan ook zonder afspraak terecht bij de Instant Spa in de Bondgenotenlaan 84.

 • Body Centrum Leuven (0.19548162212765927 km)

  Gelaatsverzorging, huidverbetering, anti-ageing, figuurcorrectie, diëten, massages… Geniet van een totaalaanpak met betrouwbare behandelingstechnieken door een professioneel en ervaren team.

 • OPEK (0.1979042558826317 km)

  OPEK is dé bruisende culturele site aan de vaartkom in Leuven waar verschillende kunstdisciplines elkaar ontmoeten in dans, theater, beeldende kunsten, literatuur en fotografie. De site is een ontmoetingsruimte waar je voorstellingen bijwoont en debatten volgt. Je kan je stem laten horen bij het acteren of zingen en, tekenen, schilderen en fotograferen behoren ook tot het pallet. Kom eens langs met je vereniging om te vergaderen, organiseer een familiebrunch of spreek af met je vrienden in het gezellige café. OPEK oogt statisch, gehuisvest in een voormalig pakhuis maar de dynamische infrastructuur kan tellen; vijf theaterzalen, twee kunstateliers, werk-,vergader- en repetitieruimtes en een drukbezocht café. OPEK is een huis van verbinden, waar kunstbeoefenaars en -bewonderaars elkaar ontmoeten én verrijken.We hebben zelfs een kunstjeugdbeweging! OPEK is ook de werkplek van de kunsteducatieve organisaties Artforum, Mooss en WISPER, de stadsgezelschappen Het nieuwstedelijk en fABULEUS, de theateropleiding LUCA Drama, het sociaal-artistiek atelier De FactorY en de jongerenorganisatie Urban Woorden. Ook andere Leuvense organisatie vertoeven regelmatig in OPEK, zoals de banaba opleiding cultuurmanagement van de UCLL, 30CC en REused. Een gezellig huis dus!

 • Convento Wines (0.2067377366047158 km)

  Convento Wines is een oergezellige wijnbar waar je zo'n 15 wijnen per glas kan drinken bij een lekker bord én een wijnwinkel met meer dan 100 wijnen uit alle windhoeken én een plek waar je met vrienden en collega's onvergetelijke momenten kan beleven... Wat dacht je van een amusante wijninitiatie of zelf wijn blenden? "We willen bovenal bewijzen dat wijn niet duur hoeft te zijn. Da's dubbel genieten", zegt cavist Stéphane Godfroid.

 • Brasserie-Absolut - Leuven
Smakelijke gerechtjes met… Absolut Wodka natuurlijk. Maar ook met bieren. Of maak uw keuze uit de suggestiekaart. Frans-Belgische keuken met dagverse producten. Met tuinterras en buitenkeuken!