Bistro Belle De Jour


Aartshertoginnestraat 5, 8400 Oostende

0479 36 09 05
belledejour.oostende@gmail.com
www.bistrobelledejour.be

Facebook

lunch diner restaurant
 • Baristas N°75 (0.041566701145223615 km)

  Nieuw adres voor een zakenlunch, aperitief, romantisch onderonsje of een diner met vrienden of familie. Verborgen in het centrum van Oostende vind je Baristas No 75. Een sfeervolle, trendy bistro/koffiebar, met een knipoog naar de hedendaagse Londense coffee-bars. Passie en metier, dat voel je in de met zorg uitgekozen en uitgelezen selectie koffies (en thees). Op het bord - en meteen naar het hart - verse, lekkere en met zorg bereide gerechten, geserveerd met passie en hartelijkheid. Te ontdekken, deze parel aan de kust. Laat de koffie-aroma's u de weg wijzen ...

 • E. Tanghe (0.043091170657928064 km)

  Paul & Shark, Atelier Torino, Wellensteyn, Borelio… U bent op zoek naar een kostuum of blazer op maat? Maak een afspraak, want hier hebben ze het vak volledig in de vingers en maken ze moois met stoffen als Reda, Cerruti, Zegna, Marzotto.

 • Sanseveria Bagelsalon Oostende (0.047012387822775746 km)

  Geniet hier van ontbijt- en lunchbagels in een huiselijke sfeer-met-sanseveria's of ga voor een hartelijke lunch, met een keuze uit quiches, salades en lekker-zoete desserts. Alles huisgemaakt én kraakvers.

 • CultuurCafé De Grote Post (0.054313078423216185 km)

  Uiteraard, u stilt graag uw culturele honger. Maar vooraf of achteraf heeft uw misschien zin in een hapje of een lekker glas? U vindt beide in CultuurCafé De Grote Post, een aangename afspanning, waar u elke dag vanaf 9u ’s ochtends terechtkunt voor een lekker koffie en ontbijt tot 12u of een verkwikkende lunch. Broodjes, salades, pasta’s, dagelijkse specials en suggesties. Aanrader zijn de huisgemaakte dranken, zoals de ice tea, gemberthee, munthee, etc. Heeft u na een voorstelling nog honger? De keuken blijft tot laat in de avond open. Troef is dat CultuurCafé zoveel mogelijk biologische en lokale producten gebruikt, en waar het kan samenwerkt met lokale producenten. Behalve voor de koffie, maar die is wel bio & fairtrade. Fijn, aangenaam adres!

 • Kaas Haspeslagh (0.06491188850675648 km)

  Kaas Haspeslagh biedt u vakmanschap op het vlak van gerijpte kazen en artisanale charcuterie. De kaasmeester presenteert het ruimste assortiment kaas voor elke gelegenheid en budget. Passie en vakmanschap.

 • Bistro Belle De Jour - Oostende
 • Bistro Belle De Jour - Oostende
Belle de Jours missie? Mensen bij mekaar brengen om samen culinair te genieten en zo elkaars ziel te voeden en hart te masseren. Geen vaste kaart, maar wel een krijtbord, met elke dag een aangepast menu met seizoengebonden/dagverse producten, vooral uit de Noordzee: pladijs, rog, zeeduivel, rode poon, steenbolk, mooie meid, schelvis, zeebaars… Het vlees is van Blonde d'Aquitaine en is van biologische oorsprong, evenals de kruiden, zeewieren, zaden en noten! Een aantal succesvolle gerechten zijn door de grote vraag blijvertjes: vitello tonnato, entrecôte of tagliata di manzo. Deze zomer vind je Belle de Jour ook met een pop-up in de Madridstraat 9-11 en vanaf februari 2019 wordt dit de nieuwe vaste stek voor Els en co!