Bistro Onder Den Toren


Dorp 91/1, 9860 Oosterzele

09 362 38 79
info@onder-den-toren.be
www.onder-den-toren.be

Belgische keuken lunch restaurant bistro
 • Personal Trainers - Generation Fit (3.610361578449384 km)

  Bij Mulamba Van den Hende krijgt u na een uitgebreide analyse een persoonlijk bewegingsplan met focus op het ontwikkelen van kracht, snelheid, lenigheid, wendbaarheid en stabiliteit. U vindt de functionele oefeningen ook terug in het boek ‘Functional fit’. U wil wat gewicht kwijt? Een bewegingsprogramma met aangepast voedingspatroon helpt u verder. Voor groepjes zijn er X-biking en functionele trainingen met hoge FUN-factor.

 • Venice Beach - Ghelamco Arena (4.690673950888131 km)

  Hoog tijd om je fysiek en/of kracht en lenigheid wat bij te werken, en wil je hierbij een op en top persoonlijke en professionele benadering in een opperbeste sfeer? Maak dan nu een afspraak voor een strategiesessie waarbij je volledige fysiek in kaart wordt gebracht. Alles is mogelijk: 1on1, groepslessen, vrij trainen ... De meest populaire formule is 4on1 waar je in een groep van 4 telkens een uitdagend gepersonaliseerd programma krijgt met een no-nonsense aanpak. Heb je een blessure of zwakke punten? Daar wordt rekening mee gehouden. Je wil grenzen doorbreken? Geen probleem. Opnieuw in vorm komen, revalideren? Het gebeurt allemaal met de nodige knowhow, door professionele coaches. Wie kiest voor Venice Beach kiest voor verandering, zowel in lichaam als geest.

 • Soave Beautybar (5.500296361342302 km)

  Beauty treats in een ontspannen sfeer, met aandacht voor relaxatie, huidverbetering, meer energie en een herboren evenwicht. Naast klassieke verzorgingen ook gespecialiseerde voetverzorging, gelish & gelnagels.

 • Grade (5.625195249836451 km)

  De nieuwe start van Grade wordt vanaf 1 december 2017 een retour: Een retour van de chef zelf, na één en een half jaar ‘sabbatical’. Een retour van de stad naar de gezelligheid van de randstad. Een retour naar de klassieke, authentieke smaken met een eigen twist. Een retour dus. En in stijl. Open voor lunch, dinner, én ontbijt of apero op zondag.

 • Wide Screen Audio (5.927642985148061 km)

  Bijzondere hifi en vinyl, home cinema en interieurdesign. Met onderbouwd en vriendelijk advies is dit het walhalla voor elke muziek- en filmliefhebber.

 • Bistro Onder Den Toren - Oosterzele
Trendy eetgelegenheid in het landelijke Gijzenzele waar jong en oud geniet van een vlotte middaglunch, heerlijke gerechten à la carte, een door de chef samengesteld menu, inspirerende wijnen en op zondagnamiddag een ruime keuze van de zoete kaart. Topadres waar kwaliteit, hygiëne en versheid primeren.