Bistro du Phare


Sasplein 2, 8000 Brugge

050 34 35 90
info@duphare.be
www.duphare.be

Facebook Instagram

terras keuken doorlopend open parking wereldkeuken glutenvrij Franse keuken Belgische keuken lunch diner dessert koffiehuis bier soep salade visrestaurant vleesrestaurant apero brasserie restaurant streekproducten bistro terras aan het water seizoensgebonden
 • Mimi Baby (0.09028025038784249 km)

  Théophile & Patachou – Stokke – Bugaboo – Joolz – First – JS Dreams – Il Gufo – Recaro... Geboortelijsten (met handig online systeem) en baby- en kinderkledij! Een unieke zaak waar sfeer, persoonlijke aanpak, kwaliteit en service primeren!

 • Hotel Ter Duinen *** (0.34693105911694555 km)

  Ter Duinen is één van die hotels die u al altijd wilde ontdekken. Prachtig uitkijkend op de Langerei, biedt dit hotel u een authentieke sfeer. U kunt uw auto achterlaten voor het hotel of in de garage (betalend) en u kunt de stad te voet verkennen. Het is gelegen in een karakteristiek oud pand, dat is gerestaureerd met veel respect voor het verleden. Het is reeds 23 jaar open, maar het lijkt nog altijd gloednieuw. Alle kamers zijn voorzien van tv, radio, telefoon, airco... Indien u op zoek bent naar een zeer speciaal verblijf in een bijzonder charmante, romantische plaats, dan bent u in hotel Ter Duinen op het juiste adres. Het hotel is in de loop der tijd zeer bekend geworden vanwege de koninklijke ontbijten Er is tevens een kleine patio.

 • De Verloren Hoek (0.41745738836399937 km)

  Prachtig pittoresk met zicht op de windmolens, én zonnig terras. Op de kaart: klassiekers als Vlaamse stoverij, sliptongetjes en steak tartaar en seizoensuggesties, slaatjes en een plat-du-jour.

 • Adornes *** (0.5777086562210555 km)

  Drie historische panden omgevormd tot een uitzonderlijk charmant hotel, gelegen aan een romantische gracht en waar de klant gewaardeerd wordt.

 • Tom's Diner (0.6123277424345838 km)

  Al zestien jaar een vaste waarde in Brugge waar de open keuken u uitnodigt voor een heerlijke mix van de Frans/Zuiderse keuken, hartige tapas, eigenzinnige specialiteiten, geflankeerd door een mooie selectie wijnen, bieren en spirits. In een losse ambiance geniet u aan de eetbar of deelt u een tafel met vrienden. Fijne hang-out voor een lekker moment tijdens een dagje Brugge. In 2015 opent de nieuwe zaak Next Door.

 • Bistro du Phare - Brugge
 • Bistro du Phare - Brugge
 • Bistro du Phare - Brugge
Vlak aan de Brugse reien vind je deze uitermate sfeervolle plek waar Bruggelingen en toevallige passanten elkaar vinden voor een eclectische, wereldse kaart, een lekker biertje of een goed glas wijn. Muziekliefhebbers? Er zijn regelmatig jazz- of bluesoptredens. Groot zomerterras en een ongedwongen ambiance.