Biovita


Torhoutse Steenweg 179, 8000 Brugge

050 39 54 74
info@biovita-brugge.be
www.biovita-brugge.be

vegetarisch glutenvrij restaurant
 • Dhondt - Woon.dhondt (0.21192945235026386 km)

  U zoekt een fabuleuze tafelcollectie? Innovatief keukenmateriaal? Eén adres: Dhondt. Meer nog. Op de eerste verdieping ontdekt u bij Woon.dhondt kwalitatief en tijdloos design. Van één meubelstuk of tapijt tot volledig interieurontwerp en uitvoering. Bovendien kunt u bij Dhondt ook steeds terecht voor trendsettende geschenkcollecties en al uw verlanglijsten. Voor elk budget. Hier stapt u voldaan buiten. Wist u trouwens dat u ook in Roeselare en Sint-Martens-Latem terecht kan bij Dhondt? Meer info op dhondt.be

 • Pannenhuis (0.394946329053532 km)

  Oud notarishuis, dat omgetoverd werd tot een gezellig Brugs restaurant. Hier komt u voor de fijne creaties van de jonge chef in combinatie met een leuke wijnkaart. Gratis parking voor de deur. Bovendien is hier ook een hostellerie aan.

 • Pure Senses (0.4536425096195243 km)

  Cardio- en Krachttraining, Fit Circuit, Personal Training, Rugschool, Trilplaat, Voedingsadvies, Afslankprogramma, Seniorenfitness, Medische Trainingstherapie, Yoga, Tai Chi, Groepslessen, Wellnessruimte, Sauna, Stoombad, Infraroodcabine, Binnen- en buitenligruimte, Sportbar... Wellness en genieten in de ruimste zin van het woord, op een plek waar iedereen zich op elk moment van de dag en op gelijk welke manier kan ontspannen. Voel je thuis in Pure Senses, een club waar sociaal contact vanzelfsprekend is, waar men rekening houdt met het individu en waar je geen nummer bent zoals in vele fitnesscentra.

 • Xperience Center (0.4786496876002004 km)

  Hét walhalla voor iedereen die op zoek is naar een fantastische (multi)media-beleving. Xperience Center Brugge is een ankerpunt waar u niet enkel de nieuwste/trending producten (audio/tv/multimedia/IT/foto/film) ontdekt, maar ook terechtkunt voor professioneel advies en een uitstekende service. Zien, horen, voelen en vooral beleven, dat is Xperience Center ten voeten uit! Extra troef: de ruime gratis parking.

 • Danneels Schoenen (0.5084882260263122 km)

  Women: Scapa, Zinda, Nero Giardini, Gabor, Floris van Bommel, Think!, Mephisto, Finest… Men: Van Bommel, Giorgio, Camel Active, Paraboot, Mephisto… Kids: Rondinella, Falcotto, Track, Twins… Maar liefst 78 topmerken staan hier garant voor een uitgebreide, modieuze keuze! Het vaste team weet bovendien raad met elk(e) voet(je).

 • Biovita - Brugge
 • Biovita - Brugge
Een gediplomeerd team zorgt voor deskundig advies, een warm onthaal en een uitstekende bediening. Ruim assortiment biologische voeding, glutenvrije- en dieetvoeding, raw-food, verzorgingsproducten, boeken, educatief speelgoed, voedingssupplementen... en een bio-natuurslagerij te Sint-Andries. Ruime parking.