Belga Queen


Graslei 10, 9000 Gent

09 280 01 00
info.gent@belgaqueen.be
www.belgaqueen.be

Facebook Instagram

terras take away cadeaubonnen wifi rolstoelvriendelijk huisdieren toegelaten airco vegetarisch glutenvrij Belgische keuken lunch diner dessert bier salade apero brasserie restaurant streekproducten lactosevrij terras aan het water seizoensgebonden geschikt voor groepen kreeft
 • Het Cooremetershuys (0.007567996962038581 km)

  Bijzonder adres met originele en authentieke juwelen, tassen, accessoires, parfums, aardewerk… Bij voorkeur van Europese makelij of met Fair Trade-label. Een uniek aanbod in een al even uniek pand.

 • Di Massimo (0.01399431966248298 km)

  Voor een authentieke Italiaanse keuken-à-la-mamma én warme sfeer zakt u toch even af naar het historische hart van Gent? Sfeervol tafelen op één van de mooiste plekjes van 'die fiere stede', met op het bord echte Italiaanse klassiekers en specialiteiten (linguine vongolé, ossobucco, tiramisu,...), pizza's to die for, dagverse pasta, en uitmuntende vis- en vleesgerechten. Iets te vieren? In het leuke keldertje is plaats voor 45 personen. Maar ook als u nood heeft aan een lekkere espresso, cappucino of ristretto, met Italiaans gebak, vindt u hier een prachtige verpoosplek. E basta? Neen, want u kunt gerechten meenemen om er thuis van te smullen! Ruim terras, een troef in de zomer, verwarmd in de winter.

 • Restaurant De Graslei (0.026554110962478505 km)

  Sfeervol, gastvrij eethuis op het mooiste plekje van Gent. Maak uw keuze uit de beste Belgische salades, vis- en vleesgerechten, geserveerd met een glimlach. U voelt zich meteen een vriend van het huis!

 • Ghent Marriott ***** (0.03524985714094052 km)

  Ontdek het bruisende hart van Gent in het nieuwe Ghent Marriott Hotel : 150 luxeuze kamers waaronder 12 suites, vergaderzalen, fitnessruimte, ondergrondse parkeergarage, Korenhuis Restaurant en Poppi Bar. Of u hier op zakenreis bent, voor een speciale gelegenheid of gewoon om de lokale cultuur op te snuiven, het Ghent Marriott Hotel biedt u de perfecte uitvalsbasis.

 • Allegro Moderato (0.037022481593152586 km)

  De prominente gevel van dit majestueuze gebouw weerspiegelt perfect de verfijnde Franse keuken. Romantische sfeer en uniek terras op de mooiste plek van Gent. Een echte klassieker met stijl, in elke zin van het woord.

 • Belga Queen - Gent
 • Belga Queen - Gent
 • Belga Queen - Gent
 • Belga Queen - Gent
 • Belga Queen - Gent
 • Belga Queen - Gent
 • Belga Queen - Gent
 • Belga Queen - Gent
Pal in het centrum en op een van de meest idyllisch-historische locaties in Gent, kan je aanschuiven voor hoogstaande Belgische gastronomie met regionale topproducten, in een prachtig kader van Antoine Pinto. Belga Queen vergast je op een Belgische keuken in een modern kleedje, exquise wijnen van Belgische wijnboeren around the world, kwaliteitsbieren en spirits. Sluit de maaltijd af met een koffie Ponti, een hoogwaardige mengeling van pure Arabica bonen uit verschillende werelddelen, gebrand door een Belgische meester-koffiebrander. Een ware culinaire beleving, op het raakvlak tussen architectuur, geschiedenis en gastronomie. Belga Queen is een ‘made in Belgium’ ambassadrice. Of het nu om een zakendiner gaat of om een avondje uit met familie of vrienden, de Belga Queen zet al je zinnen op scherp.