Bakker Aldo


Lange Leemstraat 388, 2018 Antwerpen

03 239 21 25
info@bakkeraldo.be
www.bakkeraldo.be

take away ontbijt bakker/patisserie
  • The Jane & Upper Room Bar (0.20012122956483835 km)

    Meteen als je de voeten onder tafel schuift weet je waarom je hier gereserveerd hebt: exquise borden, met een prachtige en hemelse signatuur van chef Nick Bril, een avontuurlijke ontdekkings- en belevingstocht, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Een bezoek aan The Jane is puur culinair escapisme. Absolute top.

  • Enoteca Savini (0.21172549437866925 km)

    Hier proef je de tradities, kleuren en smaken van alle streken in Italië in wijn, ham, salami en kaas. Zo reis je van noord naar zuid en weer terug. Susanna en Gianluca kijken al uit naar je komst!

  • Domestic (0.2257867522207234 km)

    Dôme – Dôme sur Mer – Domestic: Een triumviraat aan culinaire geneugten. Bij sterrenzaak Dôme eet u van het beste dat de seizoenen te bieden hebben, met een dagelijks wisselende keuze aan topgerechten. Dôme-sur-mer laat u dan weer genieten van exquise vis- en schaaldierschotels, recht uit de zee. Bij Domestic gaat u voor het ruime aanbod aan artisanaal gebak en patisserie en een pure eerlijke selectie van topkruidenierswaren.

  • Emenel Goudsmeden (0.2323869038163308 km)

    In hun winkelatelier in de pittoreske wijk Zurenborg maken Mike en Lilian op unieke wijze handgemaakte juwelen in zilver en goud. Hier vindt u zelfs 3D geprinte sieraden. Alles kan, alles mag!

  • Dôme Sur Mer (0.23250184713391822 km)

    Dôme – Dôme sur Mer – Domestic: Een triumviraat aan culinaire geneugten. Bij sterrenzaak Dôme eet u van het beste dat de seizoenen te bieden hebben, met een dagelijks wisselende keuze aan topgerechten. Dôme-sur-mer laat u dan weer genieten van exquise vis- en schaaldierschotels, recht uit de zee. Bij Domestic gaat u voor het ruime aanbod aan artisanaal gebak en patisserie en een pure eerlijke selectie van topkruidenierswaren.

  • Bakker Aldo - Antwerpen
  • Bakker Aldo - Antwerpen
Bij Bakker Aldo vind je écht brood: klein en groot. Ontdek in het open atelier van Aldo Neri – ex-bakker van Domestic - dat er naast zuivere bloem, water en zout ook een stevige snuif passie, vakkennis en hard labeur in z'n brood zit. Altijd puur, langzaam gerezen en eenvoudig. Een plek waar de authentieke Franse baguette herleeft en waar het altijd naar vers brood ruikt ... Mmm!