B-NUT


Leeuwenstraat 6, 2018 Antwerpen

0478 55 10 96
info@b-nut.com
www.b-nut.com

Facebook Instagram

terras take away cadeaubonnen keuken doorlopend open wifi vegetarisch glutenvrij Fastfood 2.0 ontbijt lunch dessert koffiehuis soep salade apero taartjes veganistisch lactosevrij vieruurtje seizoensgebonden brunch tapas
 • DIM dining (0.025699932332420225 km)

  Twee vorkjes in de Michelin-gids. En overladen met lof, deze plek. In dit prachtig decor brengt de jonge, getalenteerde chef Dimitri Proost zijn eigen versie van de oosterse stijl: een hedendaagse kosmopolitische Japanse keuken, een wereldstedelijke oase in hartje Antwerpen. Blitz, de juiste tunes en vibe, uptempo Japanese food met veel precisie, durf en smaak. DIM is het rechtstreeks gevolg van stages in het Londense Hakkasan (Kantonese keuken, één ster) en het Amsterdamse Yamazato. Proost serveert tongstrelende gerechten, helemaal à point, en met respect voor het hoofdproduct. Je vindt hier geen overdadige garnituren, maar puurheid, zowel in bereiding als volheid van smaken, met subtiele nuances. Zestien stoelen, een vijftal tafeltjes en een lange toog. Eenvoud, smaak, geluk.

 • Helder (0.04854371210735473 km)

  Platform voor hedendaagse interieurobjecten zoals meubelen, verlichting, juwelen en accessoires van internationale ontwerpers en artiesten én ontwerpstudio die totaal-interieurprojecten op maat aanbieden…

 • Bar 2 (0.0561919533249975 km)

  Leuke bistro-bar met een lekkere Belgische kaart, ongedwongen en joviaal. ’s Zomers groot terras met een uitgelaten sfeer. Een plek waar u komt om zorgeloos te genieten, in goedgemutste compagnie.

 • Museum Plantin Moretus (0.06215931587700007 km)

  Op 29 september 2016 heropent het volledig vernieuwde Museum Plantin - Moretus, UNESCO Werelderfgoed. Filmische interventies, soundscapes en een ruimte waar je zelf aan de slag kan: nog meer dan voorheen komen het huis en de familie tot leven. Snuif de geur van hout, leer, inkt en wijsheid op. Luister naar de stilte van de binnentuin,het kraken van de houten vloeren en de bedrijvigheid bij de oudste drukpersen ter wereld.

 • Ginger Antwerpen (0.06292664410999806 km)

  Prachtige, vernieuwende kledinglijn op het lijf geschreven van vrouwen die weten wat ze willen. Hier vindt u uitgepuurde snits in authentieke kleuren, subtiel en ingetogen maar met pit. Gesofisticeerde materialen en verrassende texturen: van fijn breigoed tot hedendaagse, hypertechnische stoffen. Naast het Belgische huismerk Ginger biedt de winkel ook een verfrissende selectie internationale merken.

 • B-NUT - Antwerpen
 • B-NUT - Antwerpen
 • B-NUT - Antwerpen
 • B-NUT - Antwerpen
Naast hun unieke Wurgers en Taffles serveren moeder en dochters hier ook andere originele, biologische en gezonde gerechtjes. Wurgers zijn hartige butternut-spelt wafels met daartussen lekkere burgers. Taffles zijn toast-wafels – de wafel als toast – met heerlijke toppings. Vegan friendly en glutenfree alternatives.