Alfa Licht


Palinghuizen 93, 9000 Gent

+32 9 237 00 20
elsie@alfa-gent.be
www.alfa-gent.be

home accessoires
 • Absolute Home (0.39538707389947253 km)

  Blijft u één nacht, een weekend, een week of zelfs veel langer? Onze naam verklapt onze vurigste wens, wij willen dat u zich in onze “Bed and Breakfast” absoluut en onvoorwaardelijk “thuis” voelt. Gastvrijheid troef! Onze woning is de directeurswoning van een voormalige steenbakkerij. Hoge schouwen en steenovens maken deel uit van de gezellige ruime binnentuin. Wij bieden u momenteel één gezellige ruime kamer aan met privé badkamer met driehoekig ligbad, toilet, wifi, koelkast, kortom alle comfort.Geniet met volle teugen van ons lekker uitgebreid ontbijt, op bed, op het terras of aan onze boerentafel in de ruime gezellige living. Mogen wij u binnenkort verwennen? Bekijk vlug onze website en stuur ons een mailtje.

 • Club de Loge (0.7459103708898721 km)

  Via een oude garagepoort komt u binnen in een donker zaaltje dat doet denken aan de clandestiene jazzclubs uit het Amerika van de roaring twenties. Geniet van concerten, theater, literaire en andere avonden.

 • Volta. (0.8431644438892 km)

  Een kosmopolitische sfeer in een oud omvormingsstation van elektriciteit. Vlotte lunch en ‘s avonds een exquis diner, gezellige cocktailbar, polyvalente ruimte voor grotere gezelschappen. En last but not least, bij mooi weer, tafelen in het park!

 • Ile en Ville (0.8584665045626108 km)

  In één van de 17de-eeuwse panden in het Gentse Begijnhof tref je Ile en Ville aan, ingericht door binnenhuisarchitecte Michele De Maertelaere. Een plek voor wie houdt van stijlvol ‘apart’. Je vindt er niet alleen verrassende collecties van designerlabels (mode, juwelen, interieur, design, lederwaren en boeken), je kan er ook heerlijk lunchen, aperitieven of een kopje koffie drinken. Het pand is ook te huur voor privé-events.

 • Oak (0.9097072855636997 km)

  Genieten van een eigenwijze wereldkeuken met herkenbare smaken, onder auspiciën van chef Marcelo Ballardin (cf. Sergio Herman). Modern met een klassieke achtergrond: eerlijk, eenvoudig en fris. 's Middags 2-gangen lunch (uit te breiden naar 3- 4- of 5-gangen), 's avonds een vast 5-gangen menu. De chefs komen aan tafel, er loopt een gepassioneerde jonge staff rond. Bij Oak schuift u aan, in een ongedwongen en relaxte sfeer.

 • Alfa Licht - Gent
 • Alfa Licht - Gent
De verlichtingsexpert in Gent. U vindt hier alle grote designmerken zoals Delta Light, Modular, Tal, PSM, Axelmeiselicht, Flos, Foscarina, Harcoloor, Lirio, Lumina, Artemide, Moooi, Metalarte, Trizio, Morosine & Verpan. De vriendelijke en persoonlijke service krijgt u er gratis bij!